Wednesday 21 May 2014

Banana Bread // Банановий хліб



You'll never need another banana bread recipe ever again! This one is the most simple recipes you can imagine. The bread is very delicious and has an amazing aroma. It goes very well with tea or coffee. 

 Дуже швидко і легко приготувати смачнючий десерт до чаю :)
Банановий хліб чимось нагадує кекс, і на смак неіймовірно запашний та смачний

 Ingredients:
- 3 or 4 ripe bananas, mashed 
- 120 g of butter 
- 130 g of sugar ( one cup ) 
- 2 egg, beaten 
- 1 teaspoon vanilla ( in bags - 1 piece ) 
- 1 teaspoon cinnamon 
- 2 tablespoon of cocoa 
- 150 g walnuts ( first fry ) 
- pinch of salt 
- 230g of all-purpose flour

 




 Preheat the oven to 180°C.
Mix butter into the mashed bananas in a large mixing bowl. Mix in the sugar, egg, crushed walnuts, 1 spoon of cocoa and vanilla. Use mixer.

 



Add the flour last, mix. Pour mixture into a buttered form for loaf (I'd like you to fully sprinkled with cocoa for the brown crust).

 



Bake for 1 hour (180°C).
Cool on a rack (for a night for example)

Remove from pan.

 



And slice to serve.


Bon Appétit!
 Інгрідієнтс: 
- 3-4 стиглисх банани 
- 120 г вершкового масла 
- 130 г цукру ( для ласунчиків одну чашку )
- 2 яйця
- 1 ч л ваніліну ( або один пакетик ) 
- 1 ч л кориці 
- 2 ст л какао 
- 150 грамів горішків ( обжарити на сковорідці до золотої скоринки) 
- сіль за смаком чи взагалі без неї 
- 230 г борошна 
 P.S. я ще додаю родзинки і курагу 

Готуємо!

 Розігріваємо духовку до 180°C ( десь хвилин п'ять ). Ріжемо банани. У великій мисці поєднуємо тепле вершкове масло з бананами. Поступово додаємо цукор, ванілін, ложку какао, корицю, яйця ( ну і сіль за смаком ). Додаємо горішків ( чорнослив, курагу, родзинки, ще можна шоколад ). Після цього ми ретельно все змішуємо і тут нам знадобиться міксер. В останню чергу додаємо борошно і знов мішаємо. Переливаємо цю густу масу у форму для випікання хліба, яку перед цим змащуємо маслом ( щоб не прилипало ) і раджу ретельно засипати форму какао ( для коричневої скоринки )
Ну все! Відправляємо в духовку на годину, випікаємо при тих же 180°C. 
Ні в якому разі не відкриваємо духовку, раніше за термін. 
Коли дістали, то дайте нашему банановому хлібу охолонути. 
Ну а потім мершій нарізати і подавати так само гарно як і я ! :)
Як кажуть у нас в Парижі - Бон Апетит !

3 comments:

  1. Виглядає смачненько)

    ReplyDelete
  2. Очень нравятся фото, и за рецепт спасибо!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete